*Stor Kärlek*


Du är mitt liv, du är min tro, mitt hopp, och min kärlek. Du är en låga som brinner i i mitt hjärta. Som en låga som aldrig kommer att slockna. Vi dansar runt lågan med fullt av kärlek och lust. Dina vackra bruna ögon möter mina med en magisk blick. En kärlek så stark. Min kärlek är allt.♥Älskade Stefan♥ Du är mitt allt.

*Längtan*Saknad*

Jösses vad jag saknar mitt lilla barnbarn.Har inte sett henne sedan maj månad 2010.Trodde vi skulle ses i julas men det var sånt busväder så man gav sej inte ut på vägarna.Hoppas att vi kan ses nu framöver.

Saknar dej så himla mycket lilla älskade ♥Cornelia♥

Många kramar från två längtande * Farmor & Stefan*
Stor Stor Saknad

Idag har vi låtit vår Älskade lilla Snuttan fått somna in.Det är himla jobbigt att ta ett sånt beslut,när man har haft henne i nästan 11 år.Hon tog husse till sitt hjärta redan vid första mötet.Sen har dom varit oskiljaktiga i 6 år.Hon satt i fönstret och vänta när man kom hem från jobbet.Hörde när husse kom hem med lastbilen.Låg alltid mellan oss när vi skulle sova.Kommer att sakna hennes spinnande,det var sövande,hon var helt UNDERBAR.Saknade är otroligt STOR...♥♥♥♥ Vi har ju vår lilla katt kvar lilla Ariel....tufft för henne med,har ju inte varit ensam innan.Dom har ju varit som kompisar....Hoppas att det går bra .

RSS 2.0